Angelina van der Veer

Mijn naam is Angelina van der Veer, ik woon in Nootdorp met mijn vriend en mijn dochter. Ik ben ruim 20 jaar mantelzorger geweest voor mijn moeder en weet uit ervaring hoe pittig het is om werk, gezin en mantelzorg met elkaar te combineren. Ik wil mijn kennis en vaardigheden graag inzetten om jou te helpen, het geeft me energie als ik wat voor een ander kan betekenen. Ik heb ervaring met plannen en organiseren, hou van uitzoeken en weet van aanpakken.

Meer dan 30 jaar heb ik met veel plezier bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt en ben dus gewend om “de kleine lettertjes” te lezen. Bij een reorganisatie kreeg ik de kans het roer om te gooien en heb ik de post hbo-opleiding tot mantelzorgmakelaar gedaan. In deze opleiding heb ik veel geleerd over de Jeugdwet, Wmo, Zorgverzekeringswet, Wet langdurige zorg en de Participatiewet. Deze theoretische kennis sluit mooi aan bij mijn praktijkervaring als mantelzorger en mijn vrijwilligerswerk in Woonzorgcentrum Veenhage en bij De Zonnebloem.

Alles draait om veerkracht

Veerkracht is het vermogen om te herstellen van stress en tegenslag, veerkracht is een sleutel waarmee we moeilijke tijden het hoofd kunnen bieden. Mantelzorgveerkracht.nl wil voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken. Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt. De mantelzorgmakelaar helpt jou helpen en maakt je veerkrachtig.

Onafhankelijk en zelfstandig gevestigd, niet in dienst van gemeente of zorginstelling

Ingeschreven bij de beroepsvereniging voor mantelzorgmakelaars (BMZM)

BMZM staat garant voor het kwaliteitsregister, intervisie, nascholing en het delen van kennis onder haar leden.

Werkgebied in en rondom Pijnacker-Nootdorp